fbpx

info

Alle informatie die je nodig hebt voor TECHFEAST 2023

vrijdag 16 juni 2023
12.30 - 18.00

Tijden
12:30 uur festivalterrein open
13:00 – 18:00 uur programma
18:00 – 20:00 uur VRIJMIBO

TECHFEAST locatie
Innovatiecampus de Gasfabriek
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer

Let op: Met de auto, navigeer naar ‘Teugseweg 18, Deventer’.

Openbaar vervoer
Deventer is goed per trein bereikbaar. Vanaf het station is het circa 10 minuten (5 min lopen en 5 min met bus 81) naar het festivalterrein. Bus 81 vertrekt om de 30 minuten vanaf Deventer Centraal.

Auto
Als je met de auto komt, volg dan de borden Parkeren Kennisfestival. Het navigatieadres van het parkeerterrein is Teugseweg 16  Deventer. Het is ongeveer 5 minuten lopen vanaf de parkeerplek tot bij het festivalterrein.

Als je vanaf de A1 komt (afslag 23, Deventer) ga je richting Deventer: vervolgens neem je bij stoplichten naast het BP tankstation de afslag naar links. Je volgt de bocht naar links en gaat dan direct de weg rechts in (Teugseweg). Aan het eind van de weg ga je rechts.

Fiets
Kom je met de fiets? Je fiets parkeren kan op het terrein van de Gasfabriek, Zutphenseweg 6b Deventer.

faciliteiten

Food en drinks

Op TECHFEAST is voldoende eetgelegenheden met verschillende foodtrucks en barretjes. Je betaalt met munten. Wil je extra munten kopen? Dit kan bij de infobalie met een pinpas of contactloos.

Kluisjes en garderobe

Er zijn geen kluisjes en er is geen garderobe aanwezig op het festivalterrein.

Kan ik een ticket kopen aan de deur?

Het is niet mogelijk om aan de deur een ticket te kopen. Zorg er dus voor dat je jouw ticket van tevoren aanschaft op www.techfeast.nl/tickets.

sprekers

Joost Diepenmaat

Co-founder and COO van Moneybird

Lees meer

ShapeUp: Bouw succesvolle IT-producten

Ontdek hoe Joost, een ondernemer pur sang, teams helpt om topprestaties te leveren in het bouwen van SaaS-producten. Bij Moneybird gebruiken ze ShapeUp om efficiënter producten te bouwen met meer impact. In deze keynote leer je technieken om gericht projecten te definiëren, slimme keuzes te maken en meer succes te behalen, terwijl project mislukkingen worden verminderd.

Emile Nijssen

Founder/CEO Athom

Lees meer

De toekomst van Smart Homes

Emile is oprichter van Athom B.V., het Enschedese bedrijf dat het wereldwijd bekende smart home platform Homey maakt. Hij concurreert met Apple, Google en Amazon alsof het niets is, en lijkt nog te winnen ook. Tijdens een ‘fireside chat’ leren we hem kennen en praten we over de toekomst van Smart Homes.

Frank Ferro

Director insights - PostNL

Lees meer

De data reis van PostNL

Ontdek hoe PostNL data en algoritmes industrialiseert om succesvol te zijn. In deze keynote neemt Frank je mee op een boeiende data reis, waarbij je inzicht krijgt in het belang van data en de rol ervan bij PostNL.

Wim Naudé

Professor Technology, Innovation, Marketing en Entrepreneurship bij RWTH Aachen University

Lees meer

De Grote Stagnatie: uitdagingen en oplossingen voor onze innovatie crisis

Ontdek de waarheid achter de illusie van een ontwrichtende high-tech samenleving. In deze inspirerende keynote onthult Wim de oorzaken en mogelijke oplossingen voor de grote stagnatie in wetenschap, technologie en ondernemerschap sinds de jaren zeventig. Leer hoe we voldoende goede ideeën kunnen genereren om de wereldwijde uitdagingen aan te pakken.

Alexander Wijninga

Founder/CEO van Watermelon

Lees meer

Welkom bij de chatbot revolutie

Als jonge founder neemt Alexander je mee in zijn persoonlijke ondernemersreis met Watermelon en de mogelijkheden van ChatGPT-powered chatbots. Van Fortune 500 bedrijven tot aan het MKB; iedereen kan gebruikmaken van hun no-code platform. Implementeer chatbots op je favoriete kanalen en start vandaag nog met efficiënter werken.

Jordi van den Breekel

KPMG Advisory Red Team & TIBER lead

Lees meer

Hoe hackers gerichte en geavanceerde aanvallen uitvoeren op bedrijven

Ontdek de duistere wereld van gerichte en geavanceerde cyberaanvallen tijdens de inspirerende keynote van Jordi, leider van KPMG's 'Red Team'. Hij onthult een volledige cyberaanval, van begin tot eind, en legt de focus op het ongedetecteerd behalen van doelen. Want bij detectie is het game-over...

Martin van Buuren

Senior Consultant bij Topicus

Lees meer

Levensreddende Logistiek: Impact in ambulancezorg met Topicus

In de ambulancezorg kan elke seconde het verschil maken. Topicus levert de methoden en software die worden gebruikt om de ambulance vloot aan te sturen. Deze interactieve demonstratie onthult de logistieke puzzels en laat zien hoe Topicus impact maakt op het tijdig arriveren bij patiënten binnen de gestelde normtijden.

Tijmen Bruggeman

Chief Tech at Print.com

Lees meer

Serverless: Hoe Print.com het Printing Platform bouwt

Serverless is een geweldig model waarmee Print.com miljoenen prachtige producten heeft kunnen printen. Maar wat is serverloos eigenlijk? Wanneer bouw je jouw oplossing op deze technologie? En wanneer moet je het vermijden? Tijmen Bruggeman neemt een deep dive om uit te leggen wat serverloos werkelijk is.

Arend Luten

Peron038 I SPOT Robothond van Boston Dynamics

Lees meer

Meet & Greet Spot van Boston Dynamics

Gespecialiseerd in het programmeren van Human Machine Interfaces vertelt Arend alles over de toepasbaarheid van robots in de samenleving. Ontmoet Spot, de bekendste robothond, en ontdek hoe hij wellicht in de toekomst je collega kan worden.

Peter Stegeman

Pentester ethical hacker bij Achmea

Lees meer

Kruip in de huid van een Hacker

Kijk door de ogen van een kwaadaardige hacker en ontdek hoe hij Achmea zou kunnen aanvallen. Beleef echte hacks uit het verleden en begrijp de stappen, informatiebronnen en aanvalspaden van de hacker. Leer de mogelijke schade voor Achmea te begrijpen en reflecteer dit op jouw rol in het voorkomen van cyberaanvallen, zowel binnen jouw bedrijf als thuis.

Niek Hollak

Movella Technologies - Reginal Sales Director

Lees meer

Kruip in de huid van de Black Panther

Tijdens de workshop geeft Niek een inkijk in hoe het Xsens MVN Motion Capture systeem gebruikt wordt door grote klanten als EA (Fifa 23), Disney (Star Wars) Call of Duty, en BMW. Met inertiële sensoren die op het lichaam geplaatst worden kan het systeem live een bewegende animatie creëren die gestreamd wordt op een virtueel karakter.

Martijn Verbaak

Product Owner bij Topicus

Lees meer

IT met impact! - Tijdelijk Noodfonds energie

Maak kennis met Martijn Verbraak, een ervaren IT-professional die een cruciale rol speelde bij de implementatie van het Tijdelijk Noodfonds Energie. In slechts twee maanden tijd een schaalbaar en efficiënt systeem bouwen dat klaar is om 150.000 huishoudens te bedienen. En dat onder het toeziend oog van de minister en media.

Jarno Stamsnieder

Business Unit Manager Automotive & Mobility bij ICT Group

Lees meer

The Digital Car

Verken de evolutie van auto's als technologische hoogstandjes. Ontdek in deze keynote hoe de nieuwste software een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van 'The Digital Car', die steeds slimmer, zuiniger en meer verbonden wordt met onze omgeving en ons dagelijks leven.

Arno Kerkmeijer

Business Unit Manager Automotive & Mobility bij ICT Group

Lees meer

Demo: The digital car

Met ruim 40 jaar ervaring binnen de Automotive sector is ICT Group de ideale partner in dit domein. Steeds belangrijker wordt alles rondom autonoom rijden (ASAS), communicatie met het voertuig, gedeelde mobiliteit, cybersecurity en functional safety. Van de enorme backlog aan ideeën, zijn een aantal geïmplementeerd in een oude VW Bus op schaal 1:5. Arno neemt je in een sneltreinvaart mee in de ontwikkelingen aan de hand van de VW Bus.

Huib Langbroek

Co-founder at IamProgrez & Minecraft Education Edition Skill Builder

Lees meer

The power of game data

Gaming is inmiddels een integraal onderdeel van onze samenleving. De gamingindustrie is groter dan de muziek en de filmindustrie bij elkaar. Ook gamen wij Nederlanders er flink op los. Gemiddeld gamen zo’n 7.6 miljoen Nederlanders een uur per dag. Maar wat moeten wij nou met al die game uren? Gamen is een super relevante tijdsbesteding en Huib legt je uit waarom.

Rik Zeeuwen

Process support Digital Twin - Gemeente Deventer

Lees meer

Digital Twin: Werken aan de toekomst van de stad!

Met ons blote oog kunnen we veel zien. Maar niet alles is in één oogopslag zichtbaar. Rik maakt tijdens zijn keynote het onzichtbare zichtbaar, door een digitale laag over de gemeente te leggen. Een Digital Twin. Door de verschillende data te combineren kan je goed analyseren, efficiënte maatregelen nemen en scenario’s doorrekenen. Slim voor nu en onmisbaar voor de vraagstukken van de toekomst.

Cleantech battle

11.00 – 12.45

Breng jouw duurzame oplossing verder tijdens de Cleantech Battle

3D-printmateriaal gemaakt van kunstgrasmatten. Een oplossing voor het scheiden van urine en ontlasting van melkvee. Het verbeteren van stedelijk transport. Een circulaire geluidswand. Afgelopen jaren pitchten studenten(teams) uiteenlopende oplossingen voor complexe problemen. Dit jaar is de Battle een walking lunch met een aantal pitchrondes, waardoor nog meer studenten de kans krijgen hun idee verder te brengen samen met ondernemers. De ondernemers kiezen uit alle studenten(teams) drie winnaars. Zij mogen aansluitend op de lunch, tijdens de opening van het Tech Feast Festival, de prijs in ontvangst nemen

GET IN TOUCH

Heb je een vraag over TECHFEAST? Of lijkt het je vet om partner te worden? Let us know!

TOGETHER WE FEAST ON TECH