fbpx

programma

Op TECHFEAST vind je twee stages; Inspire, Activate én een area; Demonstrate. Elk met een eigen line-up aan innovatieve keynotes, talks, Q&A’s en demo’s.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE ROBOTICS BLOCKCHAIN METAVERSE SMART HOMES MACHINE LEARNING CYBER SECURITY DIGITAL TWINS

vrijdag 16 juni 2023
13.00 - 18.00

De ‘inspire’ en ‘activate’ podia zijn de plekken op TECHFEAST waar jij je kennis uitbreidt,
geboeid raakt en nieuwe vergezichten creëert.

Naast sprekers op stages kun je in de ‘demonstrate’ area je tech hart ophalen met interactieve workshops en demonstraties. Wat dacht je een futuristische robothond besturen en programmeren, navigeren door de metaverse of zien hoe je je CV van de toekomst creëert op basis van je game skills. 


Geen goed tech festival zonder foodcourt en dorstlessende drinks!
Op het festivalterrein kan je met muntjes terecht bij diverse foodtrucks.

Zien we jou op 16 juni in Deventer?

Joost Diepenmaat

Co-founder and COO van Moneybird

Lees meer

ShapeUp: Bouw succesvolle IT-producten

Ontdek hoe Joost, een ondernemer pur sang, teams helpt om topprestaties te leveren in het bouwen van SaaS-producten. Bij Moneybird gebruiken ze ShapeUp om efficiënter producten te bouwen met meer impact. In deze keynote leer je technieken om gerichte projecten te definiëren, slimme keuzes te maken en meer succes te behalen, terwijl project mislukkingen worden verminderd.

Emile Nijssen

Founder/CEO Athom

Lees meer

De toekomst van Smart Homes

Emile is oprichter van Athom B.V., het Enschedese bedrijf dat het wereldwijd bekende smart home platform Homey maakt. Hij concurreert met Apple, Google en Amazon alsof het niets is, en lijkt ook nog te winnen ook. Tijdens een ‘fireside chat’ leren we hem kennen en praten we over de toekomst van Smart Homes.

Frank Ferro

Director insights - PostNL

Lees meer

De data reis van PostNL

Ontdek hoe PostNL data en algoritmes industrialiseert om succesvol te zijn. In deze keynote neemt Frank je mee op een boeiende data reis, waarbij je inzicht krijgt in het belang van data en de rol ervan bij PostNL.

Wim Naudé

Professor Technology, Innovation, Marketing en Entrepreneurship bij RWTH Aachen University

Lees meer

De Grote Stagnatie: uitdagingen en oplossingen voor onze innovatie crisis

Ontdek de waarheid achter de illusie van een ontwrichtende high-tech samenleving. In deze inspirerende keynote onthult Wim de oorzaken en mogelijke oplossingen voor de grote stagnatie in wetenschap, technologie en ondernemerschap sinds de jaren zeventig. Leer hoe we voldoende goede ideeën kunnen genereren om de wereldwijde

Alexander Wijninga

Founder/CEO van Watermelon

Lees meer

Welkom bij de chatbot revolutie

Als jonge founder neemt Alexander je mee in zijn persoonlijke ondernemersreis met Watermelon en de mogelijkheden van ChatGPT-powered chatbots. Van Fortune 500 bedrijven tot aan het MKB; iedereen kan gebruikmaken van hun no-code platform. Implementeer chatbots op je favoriete kanalen en start vandaag nog met efficiënter werken.

Jordi van den Breekel

KPMG Advisory Red Team & TIBER lead

Lees meer

Hoe hackers gerichte en geavanceerde aanvallen uitvoeren op bedrijven

Ontdek de duistere wereld van gerichte en geavanceerde cyberaanvallen tijdens de inspirerende keynote van Jordi, leider van KPMG's 'Red Team'. Hij onthult een volledige cyberaanval, van begin tot eind, en legt de focus op het ongedetecteerd behalen van doelen. Want bij detectie is het game-over...

Martin van Buuren

Senior Consultant bij Topicus

Lees meer

Levensreddende Logistiek: Impact in ambulancezorg met Topicus

In de ambulancezorg kan elke seconde het verschil maken. Topicus levert de methoden en software die worden gebruikt om de ambulance vloot aan te sturen. Deze interactieve demonstratie onthult de logistieke puzzels en laat zien hoe Topicus impact maakt op het tijdig arriveren bij patiënten binnen de gestelde normtijden.

Tijmen Bruggeman

Chief Tech at Print.com

Lees meer

Serverless: Hoe Print.com het Printing Platform bouwt

Serverless is een geweldig model waarmee Print.com miljoenen prachtige producten heeft kunnen printen. Maar wat is serverloos eigenlijk? Wanneer bouw je jouw oplossing op deze technologie? En wanneer moet je het vermijden? Tijmen Bruggeman neemt een deep dive om uit te leggen wat serverloos werkelijk is.

Arend Luten

Peron038 I SPOT Robothond van Boston Dynamics

Lees meer

Peter Stegeman

Pentester ethical hacker bij Achmea

Lees meer

Kruip in de huid van een Hacker

Kijk door de ogen van een kwaadaardige hacker en ontdek hoe Achmea verdedigd wordt tegen aanvallen. Beleef echte hacks uit het verleden en begrijp de stappen, informatiebronnen en aanvalspaden van de hacker. Leer de mogelijke schade voor Achmea te begrijpen en reflecteer op jouw rol in het voorkomen van cyberaanvallen, zowel binnen jouw bedrijf als thuis.

Niek Hollak

Movella Technologies - Reginal Sales Director

Lees meer

Kruip in de huid van de Black Panther

Martijn Verbaak

Product Owner bij Topicus

Lees meer

IT met impact! - Tijdelijk Noodfonds energie

Maak kennis met Martijn Verbraak, een ervaren IT-professional die een cruciale rol speelde bij de implementatie van het Tijdelijk Noodfonds Energie. In slechts twee maanden tijd een schaalbaar en efficiënt systeem bouwen dat klaar is om 150.000 huishoudens te bedienen. En dat onder het toeziend oog van de minister en media. Hoe doe je dat? Hij deelt de uitdagingen, strategieën en best practices die hebben bijgedragen aan het succes van dit ambitieuze project.

Jarno Stamsnieder

Business Unit Manager Automotive & Mobility bij ICT Group

Lees meer

The Digital Car

Verken de evolutie van auto's als technologische hoogstandjes. Ontdek in deze keynote hoe de nieuwste software een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van 'The Digital Car', die steeds slimmer, zuiniger en meer verbonden wordt met onze omgeving en ons dagelijks leven.

Robert Smeenk & Gert van Hardeveld

Onderwijskundige en Co-owner Parantion - Founder, teamlead of Open-ICT Hogeschool Utrecht

Lees meer

Huib Langbroek

Co-founder at IamProgrez & Minecraft Education Edition Skill Builder

Lees meer

The power of game data

Gaming is inmiddels een integraal onderdeel van onze samenleving. De gamingindustrie is groter dan de muziek en de filmindustrie bij elkaar. Ook gamen wij Nederlanders er flink op los. Gemiddeld gamen zo’n 7.6 miljoen Nederlanders een uur per dag. Maar wat moeten wij nou met al die game uren? Gamen is een super relevante tijdsbesteding en ik leg je uit waarom.

Rik Zeeuwen

Process support Digital Twin - Gemeente Deventer

Lees meer

Digital Twin: Werken aan de toekomst van de stad!

Met ons blote oog kunnen we veel zien. Maar niet alles is in één oogopslag zichtbaar. Over de gemeente Deventer kan je een digitale laag leggen. Met de Digital Twin maak je het onzichtbare zichtbaar. Door de verschillende data te combineren kan je goed analyseren, efficiënte maatregelen nemen en scenario’s doorrekenen. Slim voor nu en onmisbaar voor de vraagstukken van de toekomst.

Arno Kerkmeijer

Onderwijskundige en Co-owner Parantion - Founder, teamlead of Open-ICT Hogeschool Utrecht

Lees meer

Demo: The digital car

Met ruim 40 jaar ervaring binnen de Automotive sector is ICT Group de ideale partner in dit domein. Steeds belangrijker wordt alles rondom autonoom rijden (ASAS), communicatie met het voertuig, gedeelde mobiliteit, cybersecurity en functional safety. Van de enorme backlog aan ideeën, zijn een aantal geïmplementeerd in een oude VW Bus op schaal 1:5. Arno neemt je in een sneltreinvaart mee in de ontwikkelingen aan de hand van de VW Bus.

More to followLees meer

check onze 3 area’s!

ACTIVATE

De plek om verdieping op te zoeken rondom TECH in je werk of organisatie.
De 'future of work'; morgen beter, efficiënter en slimmer dan vandaag.

Talks en workshops van ondernemers en specialisten over het toepassen van TECH.

DEMONSTRATE

De plek om te laten zien wat we doen, kunnen en maken. Bedrijven tonen hier hun nieuwste innovaties. Studenten en professionals laten zien wat ze kunnen en gaan de strijd aan in diverse challenges. Hier komen de echte talenten bovendrijven:

- TECH showcases (hard- en software)
- Mini-Digital challenges
- Mini-Hardware challenges
- Interactieve workshops
0 +
sprekers
0 +
stages
0
thema's
0
partners

INSPIRE

Kom vergezichten creëren en reis mee in de toekomst van Tech.
Je wordt aan het denken gezet; A feast of the mind! Krijg nieuwe inzichten in het effect van Tech op bedrijven en de maatschappij. Volg inspirerende keynotes van professoren, innovators en trendwachters. 

HIGHLIGHTS: wetenschap, innovators, trendwatchers, maatschappij

ACTIVATE

Verdiep je in de nieuwste innovatieve ontwikkelingen van Tech in het bedrijfsleven. En ontdek hoe jij dit kan toepassen in je eigen carrière of organisatie. ‘The future of work’ ofwel; morgen beter, efficiënter en slimmer dan vandaag. Volg activerende talks en Q&A’s van ondernemers, beleidsmakers of specialisten over de toepassing van tech.

HIGHLIGHTS: tech-bedrijven, carrière, specialist, practical, personal skills

DEMONSTRATE

Beleef het en maak deel uit van interactieve workshops. Woon demo’s bij van de nieuwste tech innovaties en tools van innovators en techbedrijven. 

HIGHLIGHT: demo, workshop, interactief, innovatief

GET IN TOUCH

Heb je een vraag over TECHFEAST? Of lijkt het je vet om partner te worden? Let us know!

TOGETHER WE FEAST ON TECH